Go as u.r

Det här inlägget är i samarbete med Go as u.r. Alla åsikter är genuina och mina egna. 

Go as u.r är det nya veganmärket som skapats med kärlek i Belgien. Jag hittade det här märket på Instagram och föll omedelbart för deras iögonfallande färger och designer, men vad som verkligen fångade min uppmärksamhet var deras klanderfria gröna och etiska profil. När Annelies från Go as u.r kontaktade mig så blev jag väldigt glad. Vi hördes över telefon och hon berättade allt om deras historia, och jag insåg att vi delar samma uppfattning om världen och att båda strävar efter att göra den bättre, för allt levande.

Foto: Kimothy photography

Deras design är tidlös och framtagen för att hålla över tid, skapad för självsäkra kvinnor i farten som vill utforska världen med stil. Produktionen sker inte på onödig bekostnad av miljön. Go as u.r använder miljövänliga textiler, som ekologisk bomull, trämassa (lyocell), återvunna fisknät förvandlade till nylonfibrer, och återvunnen polyester. Även deras förpackningar är miljövänliga, med biobaserade plastpåsar och återvunnen kartong. All produktion sker i en liten familjedriven fabrik i Portugal för att säkerställa etiska och rättvisa tillverkningsförhållanden.

Inte bara producerar Go as u.r de coolaste kläderna, de har också sitt eget utbud av smink och hudvård. Allt är förpackat i miljövänliga behållare, och tillverkat av naturliga och parabenfria ingredienser. Jag behöver kanske inte ens säga att allting är veganskt och inte testat på djur. Inom hudvårdssortimentet har de en rengöring, en balanserande kroppslotion, ett vitaliserande serum och en skyddande ansiktsspray. Deras sminkkollektion innehåller sex starka läppfärger, tre rouger, tre ögonskuggepaletter med två djärva färger i varje, och två mascaror.

Go as u.r kläder

Jag har provat tightsen i ’adrenaline red – charged pink’ + linnet i samma färger. De är båda gjorda av återvunna fiskenät som har gjorts till nylon. Kan vi först ta en stund och bara njuta av färgerna (och deras namn)!

Foto: Kimothy photography

Okej, nu kan vi gå vidare till funktionalitet och design. Tightsen har några fantastiska detaljer där färgerna verkligen interagerar med varandra. De har en resår vid vristen som gör att de håller sig på plats (jag hatar när tights börjar klättra upp vaden), och det fungerar verkligen som det är tänkt – men de är fortfarande stretchiga nog att gå över foten utan problem. Den höga midjan är ett måste för mig, speciellt för träningskläder. Midjebandet är inte för hårt, om något det är lite för lös för min form (jag har en timglasform). De är väldigt bekväma och lätta att röra sig i, och jag försökte mig till och med på några några ganska konstiga positioner.

För att göra det mätbart tycker jag om att betygsätta de produkter jag testar. På grund av den något lösa midjan ger jag dessa tights 3, men tack vare de fantastiska färgerna och designen, tycker jag att de förtjänar ett extra +. 3,5/5 känns som ett rättvist betyg.

Foto: Kimothy photography

Linnet har samma djärva färger som tightsen och är väldigt bekvämt – jag glömde nästan att jag hade på mig det. Passformen är perfekt, tight på rätt ställen men inte för tight, och det ger stöd utan att sitta för hårt.

Linnet lämnar faktiskt inget att önska, det förtjänar definitivt en 5/5.

Foto: Kimothy photography

Go as u.r skönhet

Det vitaliserande serumet med antioxidanter har en lätt textur och är mjuk mot huden, och ger mig en återfuktad och fräsch känsla. Jag behöver lite mer tid för att utvärdera de långsiktiga effekterna, men hittills är jag väldigt nöjd med konsistensen och resultatet jag har upplevt. Den har en vetenskapligt grundad sammansättning, innehållande ingredienser som rosmarin och vindruvskärnor som ger en cellulär energiboost. Hittills är det utan tvekan ett av de bästa serum jag någonsin har provat, och jag ger det 5/5.

 

Det krämiga läppstiftet no 1 ’Adrenaline red’ har redan gjort så jag fått många komplimanger från både vänner och främlingar. Den har en mycket pigmenterad, matt färg som verkligen gör att mina läppar sticker ut. Ett problem som jag kan uppleva med vissa läppfärger är att de torkar ut mina läppar snarare än återfuktar dem (någon annan som har samma erfarenhet?). Jag har verkligen inte haft det problemet med detta läppstift! Det innehåller ekologiska oljor som jojoba, samt vitamin E, så att läpparna blir mjuka och får näring hela dagen.

Jag ger det här läppstiftet 4,5/5 (det enda jag önskar är att det skulle vara ännu lite mjukare när man applicerar det, men då är jag petig).

Jag måste säga att jag ofta är misstänksam när ett varumärke vill göra både kläder och skönhetsprodukter. Jag tänker att man inte kan vara bra på båda. Den här gången blev jag lyckligtvis överraskad. Go as u.r har verkligen lyckats med sitt koncept – jag tycker faktiskt att blandningen av produkter är det som gör dem starka som ett livsstilsmärke. Den genuina omsorgen för de etiska och miljömässiga aspekterna och deras uppriktiga ansträngningar att göra allt i sin produktion hållbart är värt en stor eloge. Jag kan knappt vänta med att se vad de kommer hitta på i framtiden.

Vad är ditt intryck av detta märke? Dela gärna dina tankar i kommentarerna!

 

Kärlek,

Clara

 

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.