Kapselgarderob och underkläder

Detta inlägg görs i samarbete med Organic basics och innehåller affiliate-koder och länkar. Alla åsikter är uppriktiga och mina egna. Om du bestämmer dig för att investera i något från Organic basics så uppskattar jag om du överväger att göra det via mina länkar, eftersom det är så jag får betalt för mitt arbete. Tack!

En av de frågor jag får oftast om att ha en kapselgarderob är den om underkläder. Är det inkluderat i totalen? Hur många ska jag ha? etc … Personligen inkluderar jag inte underkläder i mina + -30 artiklar för varje kapsel, men att vara uppmärksam på vad du har närmast din hud är aldrig en dålig idé. Jag ser också ingen mening med att äga för många par trosor eller BH:ar. Så om du är på gång med att skapa en hållbar garderob så är underkläder något jag rekommenderar att begränsa och välja medvetet. Här är några tips och tricks som kan vägleda dig.

Hur mycket underkläder ska jag ha?

Jag tror verkligen att det är en riktig energitjuv att ha för många saker i våra hem. Detta inkluderar underkläder. För att vara uppriktig behöver vi inte ha mer underkläder än vad vi använder mellan tvätt. Låt oss säga att du tvättar en gång i veckan. Då borde 7 trosor och 2 BH:ar vara nog. Låt oss säga att du byter underkläder efter träning och när du sover, då kommer det att addera ytterligare + -9 par. Detta är bara ett exempel på hur du kan göra beräkningen genom att låta ditt faktiska behov vägleda dig. Poängen är – äg inte mer än du behöver.

Vad ska jag välja för material och modell?

De flesta av oss använder underkläder mer eller mindre 24 timmar om dygnet. Att då vara uppmärksam på de material som sitter närmast huden är rimligt för mig. Detsamma gäller för komfort. Som kvinna har jag största delen av mitt liv tänkt att jag borde uppleva obehag och se sexig ut snarare än att använda underkläder som passar mina behov. Jag säger bara – jag är så över det! Du ska känna dig bekväm och säker i dina underkläder, vilket innebär en design som passar dig, och material som är fria från gifter och som andas ordentligt.

Funktionalitet och färg, då?

När det gäller färg och design säger jag kör på det du tycker om. Det kan vara bra att använda samma princip på dina underkläder som för resten av din garderob, vilket innebär att du åtminstone borde ha några basfärger som fungerar med allt. Ta en titt på dina kläder och bestäm därefter vad du behöver från dina underkläder vad gäller färg och form. Om du sedan också vill lägga till några roliga mönster eller färger så gör det.

Mitt go-to märke för underkläder just nu är Organic basics. De använder ekologiska och innovativa material och skapar modeller som passar perfekt och är så bekväma. Innan de hörde av sig till mig med frågan om ett samarbete så hade jag inte testat dem tidigare. Jag kan ärligt säga att de är det enda märket jag köper underkläder från nu. För tillfället testar jag deras kollektion SilverTech active som består av underkläder och basplagg anpassade för en aktiv livsstil. Kollektionen är gjord av återvunnen nylon och är stretchig, andningsbar, mjuk, håller sig nära huden och begränsar lukt. Allvarligt talat så är de bara bäst! Fram till och med 31 maj får du rabatt hos Organic basics om använder min kod VASHIONOBC2.

Jag hoppas att du upplevde det här inlägget som användbart. Låt mig gärna veta om du provar några av mina tips, eller hur du gillar dina underkläder från Organic basics om du investerar i någonting.

Med kärlek,

Clara

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.