Om mig

Hej,

Välkommen till min veganska modeblogg! Jag heter Clara, är 29 år och bor i Göteborg. Jag är utbildad personalvetare från Göteborgs universitet, och när jag inte bloggar så arbetar jag heltid inom det området. Jag har varit vegan sedan maj 2015, ett beslut som ändrade mitt liv och öppnade mina ögon till en helt ny värld att upptäcka. Att göra medvetna val och leva ett hållbart liv har blivit väldigt viktigt för mig.

På min blogg hittar du bara veganska märken och produkter. Jag hoppas att jag ska kunna inspirera dig till att göra mer medvetna val, och samtidigt visa hur GRYMT det är att vara vegan!

Åstadkommanden

Jag har fått utmärkelsen topp-veganblogg två år i rad av Feedspot. 2017 utsågs jag till topp 100, och 2018 till topp 30.

Utöver min blogg så driver jag även Facebookgruppen och podden Sustainable fashionistas tillsammans med en annan hållbar mode-bloggare.

Följ mig gärna i mina sociala kanaler på Instagram och Facebook. Vill du ställa frågor eller vill ta kontakt så gör du det bäst via collaboration@thevashionblogg.com

 

Med kärlek,

Clara