Vegansk outfit – återvunna ränder och väldigt slow fashion

Min andra outfit för sommaren är riktigt city-chic och innehåller många av mina garderobsfavoriter. Jag använder samma shorts som i min första sommaroutfit, av två anledningar. Ett – de är skitsnygga. Två – jag vill visa att mode inte handlar om att ha på sig eller köpa nya kläder hela tiden, utan om att använda det du har på ett smart sätt.

Återvunnen polyester

Jag köpte den här blusen i våras och älskar den verkligen. Det klassiska svart-vitrandiga mönstret gör den tidlös, och den luftiga modellen innebär att den fungerar bra även under de varmare månaderna. Att den dessutom är gjord i återvunnen polyester adderar ytterligare en positiv aspekt till detta plagg.

Foto av Kimothy Photography

Slooow fashion

De här shortsen köpte jag för i alla fall 12 år sedan. Frågor på det? 🙂

Foto av Kimothy Photography

Allt förutom animaliskt läder

Min fina väska är gjord i kork – ett hela fantastiskt, mjukt och lyxigt material.

Skorna är bara så snygga och har verkligen varit en favorit i sommar. De är gjorda av plantläder – du kan läsa mer om det här.

Foto av Kimothy Photography
Foto av Kimothy Photography

Blus: Jan´n June

Shorts: gamla

Skor: Love Sofie – du får 15% rabatt med min kod WITHLOVECLARA

Väska: Pure Ineke

Nagellack: Ella+Mila

 

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.