Vegansk outfit – kontorssnygg i blått

Det här inlägget innehåller en affiliate-kod.

Till min sista outfit i sommar har jag tagit med några av nyckelplaggen i min garderob. Jag valde en minimalistiskt look med en chic känsla. Du kan vara vegan och ha hållbart mode även på kontoret!

Klassisk med en twist

Jag gillar idén och funktionaliteten hos de riktigt klassiska klädesplaggen. Jag föredrar dock att hitta kläder med den lilla detaljen som gör att de sticker ut – jag kallar det klassiskt med en twist. Dessa ekologiska bomullsbyxor är just det. Ett tidlöst randigt mönster och design, men med en iögonfallande detalj. Den är diskret nog att erbjuda många användningsområden, men håller fortfarande mitt behov av en twist tillfredställt.

Photo: Kimothy photography

Återvunnen polyester

Att använda plast är något vi behöver göra mindre av, särskilt i kläder eftersom de släpper ut mikroplaster när de tvättas. Plast som återvinns och återanvänds är dock mindre dåligt – och kan se fantastiskt ut! Denna ljusblå topp är mjuk och tyget har en grov, silkig känsla. Jag är helt kär i färgen!

Photo: Kimothy photography

Nitar och veganskt läder

Vi behöver inte döda djur för att ha snygga, läderliknande accessoarer! Dessa skor är gjorda av plantläder, och kuvertväskan innehåller återvunna plastflaskor. Jag gillar verkligen nitarna på skorna, det är en så fin detalj.

Photo: Kimothy photography
Photo: Kimothy photography

V för vegan

Jag har funderat på att investera i ett statementsmycke, och när jag klippte mitt hår kortare ville jag också använda fler stora örhängen för att skapa ett mer feminint utseende. Dessa örhängen är skräddarsydda med allt detta i åtanke. Kan du upptäcka V:et?

Photo: Kimothy photography

Byxor: Jan´n June

Topp: Jan´n June

Kuvertväska: Matt and Nat

Ballerinaskor: Love Sofie – du får 15% rabatt med min kod WITHLOVECLARA

Solglasögon i bambu: BAM Sweden

 

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.