Vegansk outfit – semesterchic

Äntligen en ny vegansk outfit! Har du längtat lika mycket som jag har?

Sommaren är verkligen helt fantastisk, och jag njuter till max. Samtidigt oroar jag mig för miljön eftersom den här hettan är inte normal och den påverkar både människor, djur och natur negativt.

Det bästa vi kan göra för att minska vår negativa påverkan på miljön är att konsumera mindre. Den här outfiten är ett bra exempel på hur du kan se skitsnygg ut (tycker jag i alla fall) utan att shoppa en massa nytt. Jag fotade med Kim från Kimothy photography som vanligt, och det ser nästan ut som att vi är i Grekland eller något sådant, men vi är faktiskt i Göteborg!

Vad tycker du om den här looken?

Rättvist och ekologiskt

Den här t-shirtklänningen är från förra året, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet och jag har redan använt den flera gånger. Jag gillar hur det avslappnade snittet bryts av med den klänningsliknande designen, den är verkligen perfekt att ha både på kontoret, stranden och utekvällen. Rättvist tillverkad i ekologisk bomull – en fullpott!

Foto: Kimothy Photography

Gammal goding

Jag köpte de här shortsen på en klassresa till Dublin för ungefär tio år sedan. Under ett antal år har de legat längst bak i garderoben och jag har funderat på att göra mig av med dem. Men nu älskar jag dem igen och de har verkligen blivit en stor favorit i min sommarkapsel! Jag gillar den höga midjan som skapar en dressad känsla även om de är ganska korta.

Foto: Kimothy Photography

70-talet ringde

Min svärmor berättade att hon hade ett par liknande skor när hon tog examen från högstadiet under tidigt 70-tal. Jag tycker verkligen om de mjuka pastellfärgerna, och den tjocka klacken gör att jag bekvämt kan gå runt en hel dag. Nu är just dessa skor inte från 70-talet – jag vann dem faktiskt alldeles nyligen i en tävling på Instagram.

Foto: Kimothy Photography

Hållbart är guld

Den här fina väskan är nog den mest hållbara jag äger. Inte nog med att den är gjort i guldfärgad kork, den går också att ha på 3 olika sätt: som magväska, kuvertväska, och handväska. En perfekt detalj för att avrunda en helt vegansk outfit. Trés chic!

Foto: Kimothy Photography

T-shirtklänning: Lovjoi

Shorts: gamla

Skor: Mireia Playá

Väska: Hipsters for Sisters

Solglasögon: Topshop

Nagellack: Ella+Mila

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.